Home » Uncategorized » Laatste paarse heide en zicht op licht

Laatste paarse heide en zicht op licht

Dit weekend was een weekend van rust. Na woensdag sliep ik zaterdag en vandaag bijna een uur op de bank. Zaterdag heb ik de beugels opgehangen met mijn buurman voor de versterking van mijn dak voor het sedum.

Ondertussen zit ik in mijn maag met mijn aannemer die geen goede afsluiting van het dak met de muur gemaakt heeft 4 jaar geleden en ik met hem in conclaaf moet gaan. Dat heeft me de nodige onrust en dus vermoeidheid gegeven.

Maar een fijn bezoek aan mijn vader gaf weer rust. Ondertussen hoorde ik dat mijn nichtje koorts- en verkoudheidsklachten heeft en dus een corona test gaat laten doen. Wie weet komt het weer iets dichterbij.

Ondertussen ging het in het boek van Thich Nhat Hahn over het onderzoeken van de herkomst van je verlangen voor je je verlangen en liefde echt goed kunt begrijpen en er aan overgeven. Best lastig thema dus. En toch zo begrijpelijk als hij het schrijft. Maar des te moeilijker als je bedenkt dat de meeste mensen hiermee worstelen.

Vandaag ook de bramenstruiken uit mijn tuin gehaald. Iemand zei me al dat die enorm woekeren en dat bleek wel toen ik het met wortel en al eruit probeerde te halen. En ik kreeg ineens heel veel ruimte terug op die plek. Zicht op licht voor andere planten.

En tenslotte een heerlijke wandeling gemaakt op de Larense heide met de gedachte dat dit de laatste blik op bloeiende heide kon zijn. En inderdaad de enorme paarse gloed was er al flink vanaf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s