Home » Uncategorized » 10 dagen

10 dagen

Vandaag kreeg ik gelukkig van de assistente van de huisarts te horen dat in mijn situatie van niet-nauw-contact met een Coronapatiënt vorige week maandag een 10 dagen wachttermijn geldt en dat ik dus vanaf morgen ook gewoon bij de huisarts voor mijn knie kan komen, en dus ook mijn overige afspraken van deze week kan houden. Ik vernam van mijn yogadocente dat het RIVM voor nauw-contact 10 dagen in achtneming voorschrijft, maar voor niet-nauw-contact 14 dagen… Dat is wel heel apart. Niet-nauw-contact zou toch korter moeten zijn, zou je denken…

Hoe dan ook, ik heb nu last van mijn linkerknie, naast de meniscus heb ik ook pijn als ik de trap af ga op een andere plek dus, en ben blij dat ze er morgen naar kan kijken om me vervolgens hopelijk door te verwijzen naar een mij geadviseerde orthopeed in het Diakonessenziekenhuis.

Gelukkig heb ik inderdaad geen klachten op dit moment die corona gerelateerd zijn, maar ik spoel ook dagelijks mijn neusholtes, ook toen, en eet veel vitaminen, met een beetje geluk helpt mijn gezonde levensstijl me ook om minder gevoelig te zijn.

Op Facebook refereerde een lotgenootje over ouderdomskwalen bij het ouder worden met CF, want wie had dat gedacht! Ik vrees dat mijn knieklachten in dezelfde categorie vallen helaas. Overleef je een transplantatie, krijg je de ouderdomsverschijnselen op de koop toe. Het moet niet gekker worden. Een CF-er met een rollator en niet vanwege de longproblemen… Komt dat zien! Binnenkort ben ik 30 jaar getransplanteerd, ik ga de goede kant op!

Komende vrijdag is er weer koor en er zijn al mensen die bij voorbaat bang zijn omdat we binnen gaan zingen en voorlopig niet komen. Ik heb geen zin meer in die bangmakerij, de ruimte is goed geventileerd dus ik ga me niet meer verstoppen dan nodig is. Voorzichtig zijn is goed, maar te voorzichtig niet 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s