Home » Uncategorized » Negatief

Negatief

Vandaag was het toch wat onrustig wachten op de uitslag van de Coronatest. Niet omdat ik bang was dat ik het zou hebben, meer om het telefoontje niet te missen. En ja, het blijft toch iets van een examen waarvan je weet dat je het met gemak hebt gehaald maar dat toch nog wel moet horen.

Om half 1 kwam het telefoontje inderdaad. Geen anoniem nummer dus ik was er eerst niet op bedacht. En toen iemand iets zei dat klonk als Dierenbescherming en ook nog eens mij met mevrouw aanspraak, was het me nog niet duidelijk. Maar daarna dus wel: negatief, dus geen Corona. Nou ja, toch een een opluchting en fijn dat het nu klaar is. Zou ook wel heel vreemd zijn als ik met deze verschijnselen het wel zou geven gehad. Hoewel een collega had gezegd dat hij een milde verkoudheid had gehad en dat bleek ook corona te zijn… Dus je weet het nooit.

Maar in elk geval dus voor niets niet getennist, ook voor niets niet gewandeld vrijdag, alleen maar omdat in deze shittijd ik rekening moet houden met het ergste in het belang van vooral anderen om mee heen. Maat eerlijk gezegd gaf het me ook wel rust om donderdag en vrijdag voor mezelf te hebben.

Met het bezoek van mijn vader, waarbij ik na het eten bijna in slaap viel vanwege mijn korte onderbroken nacht, en verder Informer kijken was het weer een rustige dag in de aanloop van mijn vakantiereis maandag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s