Home » Uncategorized » Dinsdag, dag 100: Een andere dag

Dinsdag, dag 100: Een andere dag

Vandaag is het 100 dagen na de start van de lockdown. Vandaag ook midzomernacht. En vandaag is het begin van vier hele warme dagen.

Gisteravond ging de wet van Murphy nog even door. Ik probeerde even snel de WiFi extender aan te sluiten voor ik ging wandelen en was direct weer een half uur verder zonder succes. Het modem geeft geen internetsignaal door via de kabel of mijn computer ontvangt het niet goed. Dat vereist dus wat meer onderzoek. En daarmee kwam ook een oud gevoel naar boven: (niet) tot last zijn. Het ging over een hulpvraag hierover om dit opgelost te krijgen. Maar ook in de afwikkeling van de update van mijn navigatiesysteem met de verkoper van mijn auto liep ik dat tegenaan. Gelukkig stel ik de hulpvraag wel, dat is al heel wat vooruitgang, maar toch niet zonder daar heel nauwgezet in de gaten te houden of dit dit eigenlijk niet wil. Omgekeerd begrijp ik het niet dat men zo moeilijk doet om mij om hulp te vragen, want ik ben tot veel bereid (afhankelijk van de persoon natuurlijk 😏). Tja, ik kan aardig tegenstrijdig zijn sinds soms ..

Gelukkig was er ook of een luchtig slot aan de dag: mijn wandeling. Niet alleen de buitenlucht maar ook wat ik meemaakte gaf me er een glimlach op mijn gezicht. Sommige mensen laten hun hond uit, sommigen hun kat.. en sommigen hun…. papegaai. Ik zag ineens een stel dat elk op de schouder 1 papegaai had. Gemoedelijk liepen ze met elkaar op en de papegaaien zaten er rustig bij, af en toe hun koppie richting wang van het baasje buigend.

Niet veel later zag ook een pony bij de kinderboerderij die lekker met zijn hoofd (of zeg je dat alleen bij een paard…) Tegen het hekwerk zat aan te schurken. Hij hoefde niet eens te bukken, hij zat precies op de goede hoogte. Kijk dat word ik dan weer bij van. Ik ging ook meteen alles relativeren wat er door dag allemaal niet lekker liep. En ik weet dat de ene dag de andere niet is…

Vandaag was inderdaad een andere dag. Het werk voelde al weer beter, al heb ik nog wel wat meer tijd voor mezelf genomen. Wandelen rond de lunch was erg warm, maar in het bosje is het toch koeler onder de bomen. Ik heb geen bijzondere vogels gezien helaas, die hielden waarschijnlijk ook een siësta. Uiteindelijk zat ik toch tot 18 uur aan de computer te werken, en moest ik nog naar de winkel. Ik had eigenlijk om half 6 willen gaan, nu moet ik morgenochtend nog gaan. En ik ben morgen druk want eerst tennissen en daarna naar het strand. Ik kon het weer niet laten om alles te willen doen. Uitslapen komt al lang niet meer op de eerste plaats. Woensdag ga ik weer tennissen dus de gedachte kwam bij me op dat het misschien teveel van het goede is…

Want vanavond ben ik, na 2 maaltijden klaar maken, naar biodanza gegaan, weer in de buitenlucht. Dat duurde tot 23 uur, eer ik thuis was. En ik kon het niet nalaten nog even tv te kijken, de deur Stumptown die vorige week begonnen is en ik erg leuk vind. Zo zijn er inmiddels met dus ik heb weer wat uurtjes nodig om bij te kijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s