Home » Uncategorized » Maandag 18 mei, 64e isolatiedag: Een schoon huis

Maandag 18 mei, 64e isolatiedag: Een schoon huis

Vandaag een mooie zonnige dag, flinke wind wel. Weinig meegemaakt van de zon overdag, want weer een werkdag.

Vandaag kwam ook mijn hulp voor het eerst weer in 2 maanden. Voor mij had ze wel kunnen blijven komen, voor haar was het best pittig om geen inkomen te hebben. Vind dat ook wel lastig, maar ja kan daar ook niet veel aan doen. Maar het is ook wel elkaar ontlopen gedurende haar aanwezigheid. Ik heb haar mijn werkkamer maar eerst laten doen, zodat ik me daar kon verstoppen. Maar ja, ik kreeg ook mijn bestelling van Smulders Kookt. Ze belde nog dat er iets mis was gegaan met wat er op de site staat. Dus nu kreeg ik een soort verrassingsmenu. Ik ben ook weer voor twee dagen onder de pannen met eten, lekker makkelijk en ook voor weinig. Dus ik moest wel even mijn kamer af. Gelukkig was ze nu een stuk relaxter dan twee maanden geleden, toen ze acuut mijn huis uit stormde toen ik ineens thuis bleek te zijn. En vervolgens me belde dat ze voorlopig niet meer kwam. Zoveel paniek als er was überhaupt bij iedereen in het begin, ik zie dat dit toch wel aanzienlijk relaxter is geworden al kunnen mensen soms schijnbaar nog wel panisch reageren als iemand te dicht bij komt. Ik heb dit nog niet zo meegemaakt, ik merk dat mensen al steeds makkelijker dichterbij langsgaan dan voorheen op de wandelpaden. Of dit nu een goed teken is weet ik niet maar ja.

De behandelingen in de Saunacomplexen zijn ook weer mogelijk. Ik denk dat een behandeling fijn is als je het kan combineren met een bezoek aan de sauna’s zelf. Ik ben benieuwd of er mensen zijn die specifiek naar de sauna gaan alleen voor de behandeling. Ik hoop het voor de saunacomplexen.

Ik was moe vandaag, toch weer iets te laat naar bed gegaan. Dus iets eerder gestopt en een wandeling gemaakt. Ik heb nog genoeg verlofdagen en ik heb vrijdag natuurlijk extra uren gemaakt, dus ik kan wat lijen zogezegd.

Vanavond lekker yoga al had ik direct al wel in de diepe ontspanning willen gegaan. Ik zat ervoor even in de zon op de veranda en voelde mezelf wegzakken in een slaap. Er was een ietwat frisse wind die me wel weer telkens bij bewustzijn bracht, maar ja, ik had ook maar een half uurtje. Een powernap zogezegd. Nog een dagje werken en dan vijf dagen vrij! Heerlijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s