Home » Uncategorized » Restaurant Saffraan

Restaurant Saffraan

Vrijdag ben ik naar Midden-Oostenrestaurant Saffraan geweest in Utrecht. Het is één van de gezellige restaurants langs de werf van de Oudegracht, hartje centrum, in de Gouden Bocht, zoals ze dat stuk van de Oudegracht noemen: pandjes die wellicht miljoenen waard zijn, en nog prachtig onderhouden, met historische gevels. Een beter uitzicht op een zonnige lenteavond kan je je niet voorstellen.

En terwijl we in het laatste zonlicht ons warmen voordat de kou van de schaduw komt, zitten we te wachten in het niet over druk bezette terras, op ons voorgerecht. Er was zowaar een plaatsje voor vier personen. Het leek me dat het restaurant net iets minder populair is dan de gangbare restaurants in de buurt, maar dat is wat mij betreft een vergissing. Het menu bevat allemaal gerechten die ik allemaal wel lekker zou vinden. De mensen zijn vriendelijk, en het eten dat we voorgeschoteld kregen smaakte errug goed!! Het enige mindere was dat het vrij lang duurde voor het eten op tafel kwam. Als het vol is zal de wachttijd wellicht wel toenemen vrees ik.

Maar met als voorgerecht een rijkelijk gevulde vissoep, en een gegrilde gevulde Dorado als hoofdgerecht, aangevuld met saffraanrijst was het smikkelen geblazen. En ook de nagerechten zijn voldoende in keuze en in smaak. Dus wat mij betreft een restaurant waar ik nog wel vaker heen kan gaan. Een aanrader dus!

2 thoughts on “Restaurant Saffraan

  1. Hey Vreetzak………….Jij bent geen koekie monster maar een sushi monster………goed om te lezen.

    Was je soms gezellig met Monique aan de zwier in Tilburg??

    Groetjes,
    Veronica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s