Home » Uncategorized » Angry Birds

Angry Birds

Ss0Ik heb sinds kort een nieuwe verslaving: Angry Birds. Het is een spelletje voor de Iphone, kost geen drol, maar gegarandeerd uren plezier. Was GT Golf al verslavend, deze is tien keer erger. Zo erg dat ik gister in de trein mijn halte miste en in de volgende halte, 10 minuten later, ineens door had dat de trein stopte! Ik was zo in het spel opgegaan dat ik niet gemerkt heb dat de trein is gestopt, en weer is gaan rijden. Ik weet bijna zeker dat er niet is omgeroepen dat mijn station eraan kwam, zo diep zal ik toch niet gezonken zijn…

Maar wel betekende het dat ik nog net de laatste trein terug kon nemen en een half uur later thuis aankwam. En nog ben ik niet te stoppen :0)
Een aanrader dus voor Iphone bezitters, voor 0,79 euro heb je het al, en het is echt geen geld. Je hebt geen playstation of wat dan ook meer nodig met de Iphone… ze zouden me moeten betalen voor de reclame :0)
Anyway, mocht je nog tips hebben voor enorm verslavende spelletjes voor de Iphone, dan hou ik me aanbevolen. En ik zal ze niet meer in de trein spelen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s