Home » Uncategorized » Prevakantiestress

Prevakantiestress

Na donderdagavond de start van mijn vakantie gevierd te hebben door te gaan eten bij Chintz in Zeist, lekker eten maar koude ruimte, begon ik vandaag met onrust: zoveel te dien in zo weinig tijd. Want hoewel ik zaterdagavond wegga is mijn huis toch echt aan een schoonmaakbeurt toe. Ik denk dat ik al een half jaar minimalistisch schoongemaakt heb. Na wat klusjes gedaan te hebben bleef het een klungelige dag. Na heerlijk eten bij Little Siam, Thais natuurlijk, wilde ’t toilet niet doorspoelen. En mijn boodschap laat je liever niet zomaar achter. Dus de eigenaar er maar even bij die het snel oploste. Daarna bleek dat ik mijn toegangskaartje voor het klassieke concert bij het oud papier had gegooid! Gelukkig had ik geen tijd gehad die weg te gooien, dus op de parkeerplaats van de rode doos Vredenburg LR stonden we de tas door te pluizen en ja hoor daar was tie. Vanaf dat moment kwam de rust. Met prachtige klanken en melodien van Vaughan Williams zweefden mijn gedachten door prachtige landschappen. En met de verrassende muziek van Thomas Ades met Tevot hield ik mijn adem in van spanning. De tonen als fluitende vogels en zelfs het ruizen van de zee, afgewisseld door stevige stormen van klanken waren een waar spektakel! Na de pauze kwam Brahms’s symphonie nr 1, en toen pas dwaalden mijn gedachten af en toe naar werk en wat al niet meer tot ik weer door prachtige melodien meegevoerd werd door de muziek. De stress is weg, de vakantie kan beginnen!

One thought on “Prevakantiestress

 1. Hoi Robert,

  What are friends for???

  Natuurlijk ook om je te ontlasten. Indien je de volgende keer weer last van vakantiestress hebt wil ik die met alle plezier van je wegnemen:
  Ga jij lekker naar de Sauna, pak ik mijn koffers in en reis ik af naar jouw vakantiebestemming!!!
  Heb jij geen stress met alles regelen, koffers sjouwen en al dat gedoe. Dat doe ik met plezier voor je!!! Zodat jij kunt relaxen en achterover leunen. Neem je de afstandbediening en zap je lekker een weekje door tot ik weer terug ben.
  Helaas kan ik het deze keer niet voor je doen dus wens ik jou en je ouders een hele fijne relaxte zonnige vakantie toe.
  Liefs, Veronica

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s