Home » Uncategorized » CF Beachdance

CF Beachdance

Morgen, zaterdag 18 juli, is het weer tijd voor de jaarlijkse CF Beachdance!!!! CF Beachdance is grotendeels een door Veronica Miltenburg, georganiseerd strandfeest met en voor CF-ers maar ook voor iedereen die van een strandfeest houdt! Geweldige en zeer bekende dj’s, geweldige sfeer bij Woodstock in Bloemendaal, waar je lekker kunt lounchen op het strand en bij de strandtent in lekkere banken. Een waar strandparadijs!

VeronicamiltenburgEn als het weer net zo slecht wordt als ze voor vandaag hadden voorspeld, dan mag ik me in mijn handjes knijpen, want na 9 uur vanochtend is er geen druppel meer gevallen en brak zelfs de zon door. Zulke verrassingen mogen morgen zeker weer komen, of gewoon een stralend blauwe dag, helemaal toppie. Want Veronica is weer het hele jaar bezig geweest allerlei mensen te enthousiasmeren om gratis en voor noppes van alles te investeren, aan te bieden, te doen, uit te lenen, op te treden, aanwezig te zijn, noem het maar op, en dat alles voor de CF Stichting, want daar gaat alle opbrengst naartoe. Geweldig hoe zij zich belangeloos inzet voor met name CF-ers, maar eigenlijk voor iedereen die het nodig heeft en het vaak niet eens laat merken. Ze verdient een lintje!

Maar ja, die wil ze natuurlijk niet hebben, want dan staat ze weer teveel in de spotlights en dat wil ze helemaal niet. Daarom doe ik het maar even met mijn weblogje, met plaatje! Veronica, een geweldige vriendin, maar vooral een mens met een hart van goud! Hopen dat het weer net zo’n groot succes wordt als de voorgaande jaren! En kom dus allen naar dat feest, want het is en blijft een feest voor iedereen! Waar: Strandparadijs Woodstock in Bloemendaal, daar moet je zijn! Voor meer informatie kan je ook naar www.cfbeachdance.nl gaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s