Home » Uncategorized » Wokrestaurant De Mallejan

Wokrestaurant De Mallejan

Vanavond heb ik mijn verjaardag vervroegd gevierd met mijn familie. Bijzonder was dat ook de kinderen van mijn zwager er nu bij waren, zodat we met z’n elfen waren, 4 kinderen. De lokatie: Wokrestaurant De Mallejan in Maarssen.

Collega’s hadden me er al over verteld en waar kan je beter heen gaan dan een restaurant waar ze allerlei soorten eten hebben en elk kind of moeilijk eter wel aan zijn trekken kan komen. En wat dat betreft ben je bij de Mallejan aan het goede adres!!! Niet alleen Chinees, Wok, Japans, evenals gewoon friet, en gefrituurde hapjes als frikadel, maar van alles zoveel verschillende keuzes: sushi rond de 10 soorten, dim sum, bapao, de Japanse bakplaat… en groot…

Het werd wel gekscherend een vreetschuur genoemd, maar qua formaat klopt dat aardig: drie enorme zalen, en flinke afstanden te lopen voor het eten. Wel handig want je loopt wat je gegeten er direct af. En met een verrassing, een ijsje met vuurwerk voor mijn verjaardag, was het echt een feestje! Ik heb dus heerlijk genoten, van het lekkere eten waar je niet van kan stoppen, en ook van het fijne gezelschap met mijn familie. Wokrestaurant De Mallejan is dus absoluut de moeite waard in elk geval als je lekker ongecompliceerd en gemakkelijk wilt eten, zeker met een grotere groep mensen. Een feestje voor een feestje!

3 thoughts on “Wokrestaurant De Mallejan

 1. Abstract schilderen?
  Ik wou dat ik het kon.
  Zou ook wel iets meer willen weten hierover.
  Ik heb wel een boek;schilderen naar gevoel met allemaal oefeningen.
  Maar ben hier nog niet aan toe gekomen.
  Succes met de cursus.

  Gr Joke
  Wilsum(D)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s