Home » Uncategorized » Frisse tegenzin

Frisse tegenzin

Ik was vroeg opgestaan vanochtend om zoveel mogelijk afgerond te hebben voor het bezoek van Claudia en haar zoontje Thomas op de lunch. Natuurlijk moest ik nu eindelijk de tegels bestellen, en ook inkopen doen. Dus inderdaad vertrok ik al om 10 uur de deur uit en om half twaalf was ik terug, tegels uitgezocht en besteld, en boodschappen gedaan. Nog snel het huis zoveel mogelijk opgeruimd maar dat had ik onlangs al rigoreus gedaan dus ik was snel klaar.

De lunch was gezellig, Thomas is een heerlijk kereltje, en we hadden elkaar al 2 1/2 jaar niet meer gesproken dus genoeg in te halen. En ondertussen lunchen is ook wel relaí ook al was het eigenlijk mijn ontbijt: eerder had ik geen tijd gemaakt. Om half vier vertrokken ze weer en ben vrij snel op de bank beland en opeens werd ik om half vijf wakker van de telefoon: ik had heeeel diep geslapen. En ik moest er vanavond nog op uit. Ik had helemaal geen zin maar goed, ik kan nu eenmaal geen salsalessen missen want dan ben je direct de klos. Ik kon dan ook erg slecht op gang komen en stond te kleumen in het begin. Vanavond hebben we weer een nieuw figuur geleerd, weer eentje waarvan je denkt hoe gaan we voorkomen dat die armen niet in de knoop met elkaar raken. Maar wederom slaagden we er uiteindelijk in, zonder armen uit de kom het figuur uit te voeren.

Er na ging een groepje mensen nog wat drinken bij Filemon. Ik had heel veel zin om mee te gaan maar mijn verstand zei dat ik het niet moest doen, zo midden in de week. Ik was al moe genoeg de hele tijd en gister naar de film geweest. Lastig is dat, gewoon alles willen doen, overal bij zijn, en dan verstandig zijn en het niet doen. Morgen gaan een stel ‘s avonds naar Amsterdam, naar een salsaeetcafé, eten en dansen, lijkt me geweldig. Maar ja, volgens mij trek ik dat echt niet deze week. Ik ben niet voor niets zoveel moeite aan het doen om mijn programma juist te minderen. En de meeste zijn rond de 25-30 jaar, en ja toen deed ik die dingen ook makkelijk… Is het de leeftijd of gewoon nu ff de situatie? Ik weet het niet, ik luister maar even met frisse tegenzin naar mijn lichaam op dit moment en neem de rust.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s