Home » Uncategorized » Kus van een dolfijn

Kus van een dolfijn

Vandaag heb ik gezoend met een dolfijn! Is weer eens wat anders, maar zoiets hoeft voor mij niet duurzaam :0) maar als ik een stress bestaan wil opgeven is een tijdje dolfijnen verzorgen of trainen zeer dankbaar en prettig lijkt mij. En misschien emigreren wel waard! Het zijn geweldige dieren. Hoewel, een tijdje honden verzorgen zou ook prima zijn. Afgelopen dagen heb ik aan Kontiki beach gezeten, tropisch paradijsje! En nu ik weer ff spaarzame internetverbinding heb toch ff een berichtje. Het leven is hier heel relaí

One thought on “Kus van een dolfijn

  1. Ja ja ja Robert, ik weet hoe heerlijk het klimaat in Curaxe7ao is. Vandaag wordt het hier ook wel zo’n 12 graden met een grijze lucht. Ik blijf dus achter mijn studie boeken binnenshuis terwijl jij op het strand zit.
    Geniet er van jongen, het is je gegund. En nog meer als je mij ook eens mee neemt naar die leuke oorden die je bezoekt. Bij deze wil ik jouw alvast uitnodigen om 18 april mee naar het openingsfeest van Woodstock te gaan! Kunnen we ook op het strand dansen zodat je voeten minder jeuken. Maar nu eerst het fantastische Curacao op nemen. En vergeet Brievegat niet!!
    Liefs voor jullie allemaal daar, Veronica 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s