Home » Uncategorized » Let the journey begin…

Let the journey begin…

Het is maar goed dat ik vandaag vrij genomen heb, niet alleen was mijn huis een rotzooi, gewoon even tot rust komen voor een reis is toch wel wenselijk. Al met al heb ik net in een half uurtje mijn koffer gepakt, maar meer tijd kostte het om mijn huis op te ruimen. Verder heb ik me vandaag een coup soleil gegeven: niet de kleur (dat laat ik aan de zon over) maar flink kort alles ‘afgetondeerd’. Het is raar om morgen in een heel ander oord te zitten, hopelijk lekker de warmte op mijn huid te voelen. Het is lang geleden dat ik in de winter op vakantie geweest ben terwijl ik het dan altijd best wel nodig heb: het tekort aan zonlicht heeft altijd een flink effect op mij.

Het is altijd wel weer een ‘ik ga op reis en ik neem mee…’ verhaal. Zit mezelf van onder tot boven in te denken wat ik bij me moet hebben aan kleren en weet niet wat in elk welke situatie dan ook: ik lig op het strand en heb dan bij me…., ik zwem met dolfijnen en heb dan bij me… etc…. Ook het verschil in klimaat is maar slecht in te denken als je de dag zelf nog met vier lagen kleren loopt en straks met maar één laag.

Ik heb in elk geval maar een grotere koffer genomen dan ik voor de weekenden heb, en die is vervolgens half vol maar toch zwaar genoeg. Ik heb meer boeken meegenomen dan ik waarschijnlijk kan lezen of ik moet non stop gaan lezen en die kans is klein. Als ik daadwerkelijk ergens aan het water beland, dan is de kans groot dat ik de eerste dagen lig te pitten. Dus goed insmeren is geboden. Ik moet ook eens kijken of er internet is en of ik dus mijn weblog bij kan houden. Mogelijk kan ik wat foto’s ook plaatsen…  Nu wordt het een korte nacht, om half 7 staan ze voor mijn deur en begint de reis. Kijken of ik in het vliegtuig kan slapen. We zitten in big seats, dus meer ruimte dan in economy class, dat moet wel goed gaan. De reis mag wat mij betreft beginnen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s