Home » Uncategorized » Ontstressen

Ontstressen

Vandaag was mijn laatste werkdag! Ik heb rustig alles kunnen afwerken en achterlaten voor de time being en ga het nu ook in mijn gedachten allemaal loslaten. Ik ga me helemaal openstellen voor alles wat de komende vakantie gaat geven, eens niet meer bezig zijn met werk in mijn hoofd en zorgen maken of stressen: dit wordt de anti-stress vakantie. Zo’n voornemen zou toch moeten lukken, nietwaar?!

Het begon al vanavond. Ik moest snel koken en eten om naar salsalest te gaan, de eerste van een nieuwe cursus. Ze lopen ongemerkt in elkaar over behalve dat je af en toe weer een bak geld moet schuiven maar goed, je hebt wel elke keer weer een moment van reflectie: ‘vind ik het nog leuk of niet en ga ik ermee door of niet’. Ik heb echter gezien dat er nog heel veel is dat ik niet kan dus ik ga nog maar even door want voor je het weet zeg je salsa vaarwel en dat zou jammer zijn.

Maar vanavond had ik me zo gehaast dat het eten niet goed viel, ik me accuut onvoorstelbaar moe voelde en dus geen energie had om naar Rasa te fietsen… dus ik dacht ‘ik ga ff niet, ik moet nog fit zijn als ik op vakantie wil’. Op het moment dat ik de fiets dus maar weer binnen zette voelde het direct goed! Wel is vervelend dat ik nu al een achterstand oploop die ik dus moet inhalen… Maar daar gaan we ons dus geen zorgen over maken, we gaan ontstressen. Vervolgens heb ik de hele avond, in plaats van voor de buis, aan de telefoon gezeten. En dat was gezellig en ook zeker ontspannend. Nu morgen de voorbereidingen ook zo ontspannen mogelijk doen en de vakantie kan beginnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s