Ik had eigenlijk zondag willen gaan salsadansen bij Havana tot mijn zwager belde of ik mee ging bowlen in Harderwijk. Tja, daar kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ik had nog wel het idee dat ik misschien erna kon gaan, had mijn salsaschoentjes dus meegenomen, maar ja, twee dingen op één avond is een beetje veel van het goede, je kan beter één ding goed doen dan twee dingen half, dus uiteindelijk is er van het salsadansen niets meer gekomen. Het bowlen ging echter waardeloos. Sinds me verteld is dat ik de bal anders moet vasthouden gooi ik een stuk slechter, alsof ik opnieuw moet leren schrijven. En de baan in Harderwijk is medium waardoor de bal een heel ander effect krijgt dan in Nieuwegein waar het erg in de was staat. De bal schoot dus elke keer voorlangs. Dan denk je dat je in twee uur tijd wel begint door te krijgen hoe je dan moet gooien maar mooi niet dus. Ik zit wel te denken aan een nieuwe zwaardere bal te kopen, zodat ik echt met de nieuwe techniek aan de slag kan gaan, maar weet het nog niet. Met mijn vertrouwde techniek kan ik wel goed gooien dus tja…

Gistermiddag heb ik nog even naar de foto’s van Ellen gekeken hoe ze opgebaard lag. Dat is pas een echte eye-opener: als je even vergeten bent hoe of wat dan ben je met die foto’s meteen weer terug op aarde. En dan komt alles ook weer terug. Ik ben dus blij dat ik ze wel genomen heb, zodat ik niet de kans krijg mijn kop in het zand te steken en te doen alsof er niets gebeurd is. Dat is makkelijk, maar niet echt vol te houden natuurlijk en zou me zeker een keer gaan nekken.

Vandaag werd ik wat vroeger wakker al ben ik nog wel moe. Ik merk dat de vermoeidheid weer terug komt, misschien omdat ik nu eindelijk vrij ben en ook kan zijn en me helemaal op niets doen kan richten. Werk kan je aardig opslokken. Vandaag wat rommelen, inkopen gedaan voor de kerstlunch, wat van die lampentakje of ‘takkelampjes’ gekocht zodat er weer wat meer sfeer in huis komt. En nu is het even heerlijk niets doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s